Offerte stukadoor

Kan uw woning wel een frissere look gebruiken? Dan doet nieuw stucwerk wonderen. De opties van stucwerken zijn inmiddels eindeloos. Zo ook de hoeveelheid stukadoors. Wilt u snel een voordelige stukadoor vinden? Dan bent u hier bij het goede adres.

Wat is de gemiddelde stukadoor prijs?

Voordat u de offerte voor een stukadoor gaat aanvragen rijst er eerst een vraag naar boven: wat gaat deze investering mij kosten? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij onderstaand tabel gemaakt. Hierin vindt u de stucsoorten met bijbehorende richtprijzen inclusief materiaal, montagekosten en btw zodat u alvast een indicatie krijgt van de stukadoor prijs.

Soort stucwerkGemiddelde richtprijs per m2 (incl. materiaal, arbeidskosten en btw)
Spuitpleister€ 5 tot € 15
Behangklaar stukadoren€ 7 tot € 17
Sausklaar stukadoren€ 8 tot € 24
Schuurwerk€ 14 tot € 26
Raapwerk€ 15 tot € 30
Sierpleister€ 15 tot € 80
Cementeren€ 18 tot € 80
Betonstuc€ 20 tot € 85

Het voordeel van het inhuren van een stukadoor

Waar veel mensen denken de klus zelf aan te kunnen gaan hier ook veel mensen mee de mist in. Het aanbrengen van pleisterwerken is een klus die door de expert gedaan moet worden. Het is een tijdrovende en relatief dure klus die alleen maar meer tijd en geld kost zodra deze mislukt. Zodra u een offerte aanvraagt van een stukadoor kunt u de volgende voordelen verwachten als het gaat om uw pleisterwerk:

  • Materiaal. Voor de aanbreng van pleister zijn veel materialen nodig. Denk hierbij aan roerijzers, troffels, een mixer met minimaal 1200 watt sterkte, een reilat en het juiste gipspoeder. Met dit materiaal kunnen alleen specialisten goed overweg.
  • Kennis en ervaring. In België zijn er geen keurmerken voor stukadoorsbedrijven. Wel moet elke stukadoor een diploma hebben en deze diploma’s zijn er niet voor niks. Er is veel kennis voor nodig om een wand of plafond succesvol te voorzien van pleister. Het is van belang dat degene die gaat pleisteren dit al eens gedaan heeft, met succes. Bij de meeste klussen in huis is het een kwestie van oefening baart kunst. Dit is bij de aanbreng van pleister door de vele risico’s een ander geval. Een stukadoor bezit de nodige ervaring die nodig is voor een dergelijke klus.

Bepleisteren

Vergelijk en bespaar tot 40% op de prijs van de stukadoor

U vindt ze overal op het internet: stukadoors die hun diensten online aanbieden. Voor het vinden van een voordelige stukadoor kunt u twee dingen doen. De meest energie- en tijdrovende van deze twee opties is het afspeuren op het internet. U blijft dan lang zoeken en vindt uiteindelijk een stukadoor waarvan u nog niet zeker weet of het de meest voordelige is. Het alternatief: vraag gratis en vrijblijvend stukadoor offertes aan. De prijs van de stukadoors bij u in de buurt verschilt tot 40%. Lees elke stukadoor offerte goed door en vergelijk de offertes met elkaar. Vind de offerte die het meest voordelig is en daar is uw stukadoor. De aanvraag is na 2 minuten gedaan en in 2 werkdagen heeft u respons. U bespaart dus snel tot wel honderden euro’s op uw pleisterwerk.

Offerte stukadoor

Waar u op moet letten na het ontvangen van de stukadoor offerte

Zodra u de offertes van de stukadoors ontvangen hebt is het tijd om te gaan vergelijken. Bij het vergelijken van elke offerte is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hoe checkt u bijvoorbeeld of de kwaliteit van de stukadoor wel wenselijk is? Welke werkzaamheden heeft de stukadoor? Belangrijke vragen voor het baseren van uw keuze van welke stukadoor uw pleisterwerk gaat aanbrengen. Om snel en gemakkelijk de offertes te vergelijken om zo uw stukadoor te vinden hebben wij voor u de volgende checklist gemaakt.

  1. Lees de recensies van anderen die u voorgingen op het internet
  2. Check of de werknemers van het stukadoor bedrijf de juiste diploma’s in bezit hebben
  3. Check de prijs van de stukadoor: werkt hij per uur of rekent de stukadoor een vaste totaal prijs
  4. Vraag de stukadoor welke werkzaamheden zijn inbegrepen
  5. Controleer de begin- en einddatum van de klus
  6. Vraag de stukadoor of er en zo ja, hoeveel jaar garantie op de klus zit
  7. Leg alle afspraken die u (mondeling) hebt gemaakt, vast in een eind offerte. Zo hebt u altijd alle afspraken op papier staan voordat de stukadoor aan de opdracht begint

Offerte stukadoor

Vergelijk en bespaar tot 40% op de stukadoor prijs door het aanvragen van offertes

Deze checklist doorlopen? Dan rest er nog maar een ding. Het aanvragen van de stukadoor offerte. Elke stukadoor hanteert een eigen prijs en het verschil in de totale stukadoor prijs loopt op tot 40%. Hier kunt u zeer gemakkelijk en snel gebruik van maken. Hoe u dit doet? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van stukadoors bij u in de buurt. Leg offerte naast offerte en vindt uw stukadoor!