Spuitpleister

Spuitpleister maakt het mogelijk om voor een relatief lage prijs uw muur of plafond van een uitmuntend resultaat te voorzien. Informatie over de reden hiervan, de prijs en meer over spuitpleister, vindt u hier.

Wat is de gemiddelde prijs voor spuitpleister?

U bent toe aan een nieuw pleisterwerk. De eerste vraag die bij u opkomt is de vraag naar de kosten voor de aanbreng hiervan. Het voordeel van spuitpleister is dat het het meest voordelige stucsoort is der stucsoorten. Indien uw budget beperkt is of als u simpelweg niet te veel geld uit wil geven aan uw nieuwe pleisterwerk, dan is de keuze voor spuitpleister snel gemaakt. Spuitpleister biedt 2 mogelijkheden: een witte afwerking en een in kleur. Om u een indicatie te geven van de gemiddelde prijs van spuitpleister is onderstaand tabel gemaakt.

SpuitpleisterGemiddelde prijs per m2, incl. materiaal, arbeidskosten en btw
Wit spuitpleister€ 5 tot € 10
Spuitpleister in kleur€ 7 tot € 11

Het grote voordeel van spuitpleister

Spuitpleister kent een belangrijk voordeel waardoor het een veel gekozen stucsoort is. Doordat de stukadoor het pleister met een machine aanbrengt op uw wand of plafond, is hij een stuk sneller klaar met de klus. Hierdoor is de totale prijs van het aanbrengen bij spuitpleister een stuk voordeliger dan bij andere stucsoorten. Hiermee bespaart u al snel tientallen euro’s op de totale prijs van het aanbrengen van uw pleisterwerk.

Spackspuitwerk

Vergelijk en bespaar tot 40% op de prijs van spuitpleister

Bijna iedere stukadoor bij u in de buurt kan uw muur of plafond voorzien van spuitpleister. Echter hanteert elke stukadoor een eigen prijs voor de aanbreng hiervan. De prijsverschillen tussen deze stukadoors lopen op tot 40%. U kunt twee dingen doen om hier gebruik van te maken. De eerste optie is om het internet af te struinen op zoek naar de meest voordelige stukadoor, een veel gemaakte keuze. Het nadeel hiervan is echter dat het veel tijd en energie kost en u na het zoeken nog niet zeker weet of u de meest voordelige stukadoor gevonden heeft. Een andere optie is het aanvragen van tot wel 6 offertes van stukadoors bij u in de buurt. Binnen 2 minuten heeft u de aanvraag gedaan en al in 2 werkdagen krijgt u de offertes thuis. Hierna kan het vergelijken van de offertes beginnen en vindt u binnen no-time uw voordelige stukadoor.

Spuitpleister

Hoe gaat het aanbrengen van spuitpleister precies?

Zoals eerder genoemd zit de reden van de relatief lage prijs van spuitpleister in de aanbreng. Dit pleister wordt namelijk aangebracht met een machine door de stukadoor. Dit gebeurt onder hoge druk. De stukadoor brengt het spuitpleister aan in twee lagen:

  1. De meslaag. Met deze laag wordt het oppervlakte geëgaliseerd. De onneffenheden worden door de meslaag weg gewerkt.
  2. De afkorrellaag. De afkorrellaag dient ter afwerking. Deze laag geeft het uiteindelijke korrelige effect van het pleisterwerk.

Structuur

Spuitpleister wordt als pasta in de machine gedaan. Zodra deze pasta aangebracht wordt op de muur of het plafond, ontstaat het korrelige effect. De dikte van deze korrel heeft u zelf in de hand. De dikte van de pasta bepaalt namelijk hoe dik de korrel uiteindelijk wordt.

Kleur

Een ander voordeel van spuitpleister is dat het beschikbaar is in veel kleuren. Wij raden aan om uw gewenste kleur voor uw muur of plafond alvast te verwerken in het spack. Dit is efficiënter en daarnaast kan het lastig zijn om uw met spackspuit bedekte muur te verven.

Waar u op moet letten na het ontvangen van de spuitpleister offerte

Zodra u de offertes aangevraagd heeft, is het tot 2 werkdagen wachten tot u ze in uw mailbox heeft. Hierna is het tijd om te gaan vergelijken. Met het vergelijken raden wij u aan om met een aantal zaken rekening te houden. Hoe checkt u bijvoorbeeld of de kwaliteit van de stukadoor wel wenselijk is? Welke werkzaamheden heeft de stukadoor? Is er bij de stukadoor de mogelijkheid om spackspuitwerk aan te laten brengen? Belangrijke vragen voor het baseren van uw keuze van welke stukadoor uw pleisterwerk gaat aanbrengen. Hieronder ziet u een checklist zodat u snel en gemakkelijk uw offertes kunt vergelijken.

  1. Lees op het internet recensies van anderen die u bij het stukadoorbedrijf voorgingen
  2. Check of de werknemers van het stukadoorbedrijf de juiste diploma’s in bezit hebben
  3. Check de prijs van de stukadoor: werkt hij per uur of rekent de stukadoor een vaste totaal prijs.
  4. Vraag de stukadoor welke werkzaamheden zijn inbegrepen en of de aanbreng van spuitpleister mogelijk is.
  5. Controleer de begin- en einddatum van de klus
  6. Vraag de stukadoor of er en zo ja, hoeveel jaar garantie op de klus zit.
  7. Leg alle afspraken die u (mondeling) hebt gemaakt, vast in een eindofferte. Zo heeft u altijd alle afspraken op papier staan voordat de stukadoor aan de opdracht begint.

Spuitpleister

Vergelijk en bespaar tot 40% op de spuitpleister prijs door het aanvragen van offertes

Nu u weet wat u moet doen zodra u de offertes in uw inbox heeft rest er nog één taak. Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van stukadoors bij u in de buurt. U maakt nog met niemand afspraken en u zit dus nergens aan vast. De aanvraag is in feite een korte lijst met gegevens over u zodat de stukadoor een geschikte offerte voor u kan samenstellen. Het aanvragen van de offertes duurt niet langer dan 2 minuten. Na de aanvraag maakt de stukadoor een offerte voor u die binnen 2 werkdagen klaar is. Het prijsverschil tussen de stukadoors verschilt al tot 40%. Heel snel en gemakkelijk geld besparen dus.